STIJGENDE PRIJZEN VOOR  RVS

 Momenteel zijn door de oorlog in Oekraïne en de aan Rusland opgelegde sancties, de marktprijzen voor o.a. nikkel enorm gestegen.

Wij zijn helaas genoodzaakt  om alle in de webshop genoemde prijzen  te laten vervallen.

U kunt wel uw order insturen, waarna wij contact met u zullen opnemen en u een voorstel zullen doen voor de te leveren producten.

De reeds lopende orders zullen gewoon worden uitgeleverd tegen de  bestaande prijzen.

Alle reeds lopende offertes zijn vervallen en moeten worden herzien.

Wij zullen u informeren zodra e.e.a. gestabiliseerd is. 

Met vriendelijke groet,

NL Metalen

 

 

 

 

 

Roestvrijstaal voor en door Professionals, een uitgebreid leveringsprogramma voor RVS leidingbouw, kogelafsluiters, fitwerk, flenzen en lasfittingen. Wij geven  graag  persoonlijk advies over onze produkten. 

Op de website vindt u ons online leveringsprogramma  van Roestvrijstaal, in AISI 304 en AISI 316. De materialen zijn direct leverbaar uit voorraad en zowel online als telefonisch te bestellen. 

 U kunt onze produkten vinden via het menu aan de linkerkant en kunt uw order meteen invoeren. Hierna nemen wij contact met u op over de afhandeling van uw online bestelling.

Ook kunt u uw aanvragen online plaatsen, waarna wij u omgaand een offerte zullen sturen.

Voor bedrijven is het mogelijk om op rekening te kopen, wij verzoeken u dan om uw aanvraag geheel in te vullen  en deze naar ons te versturen. Wij nemen dan contact met u op.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00u en 17.00u op telefoonnummer 0186 - 744090
Let op:
Vanaf een bestelling van 500,00 kunnen wij u een korting aanbieden. Om gebruik te maken van dit aanbod, kunt u het beste zelf contact opnemen.

Alle artikelen zijn volgens de gangbare DIN,  ISO  en EN normering. Materiaal certificaten zijn beschikbaar.

NL Metalen levert RVS prompt uit voorraad, hierdoor worden de meeste leveringen binnen 1 á 2 werkdagen gerealiseerd. Mocht er een afwijkende levertermijn zijn, dan stellen wij u hier van op de hoogte.

Indien u speciale afmetingen in RVS  zoekt,  kunnen wij u helpen via ons uitgebreide netwerk van leveranciers in Europa.

Afhalen  is mogelijk op afspraak.

NL Metalen

Simon Stevinstraat  3 F

3284 WC  Zuid - Beijerland  

Emailverkoop: sales@nl-metalen.nl 

Telefoon: 0186 744090

RVS buizen, lasbochten, draadfittingen, kogelkranen, stafmateriaal en lasfittingen